Kiertäminen kannattaa – aina

Michael Douglasin tähdittämä Rankka päivä on yksi parhaista elokuvista, mitä olen nähnyt.

Eilinen oli rankka päivä. Aamuviideltä ylös, Poriin ja Raumalle, jatkuvaa pommitusta ja päivän lopuksi lätkämatsi, jossa Lukko hävisi Ilvekselle
0-6.

Vieressäni istunut paikallisen lehden päätoimittaja esitti mielipiteensä kotijoukkueen tasosta sanakäänteillä, joita ei tässä koko kansan plokissa voi toistaa. En voi moittia miestä.

Tosifanihan ei joukkuetta vaihda. Joten kyllä Pakke toipuu.

Peli oli pettymys, siksi olikin mukava saada lätkäpeliin tieto, että Millwall oli voittanut Blackpoolin vieraissa 1-0.

Kiertäminen kannattaa aina. Sain taas junassa, Porissa ja Raumalla paljon hyviä ideoita. Samalla sain selvästi kuulla kansan syvien rivien mielipiteen MTV3:n tentistä.

Palaute on ollut runsaampaa kuin pressanvaalien alla. Moni tuli suoraan sanomaan, että nyt äänestetään perussuomalaisia, sillä eihän niitä muita erota toisistaan mitenkään.

Kiertueohjelma on rankka, mutta tiedän mitä teen. Johdan joukkoja edestä. Se tietää määrätyn verran narinaakin, mutta perussuomalainen väki vaatii tiukassa paikassa kovaa johtajuutta.

Pitää mennä itse edellä ja muut tulevat perässä.

Toritilaisuuksiin tulee aika ajoin joku ”varastamaan” showta eli pöpöttämään nokan juureen. Vielä ei ole sellaista juntturaa löytynyt, joka ei olisi lopettanut, kun suoraan sanoo, että sinun minuuttisi loppui nyt.

Paikallinen media on kiinnostunut Perussuomalaisista. Siellä ei ole samaa ennakkoluuloisuutta kuin TV-tenteissä. Loimaalla arvostetaan, että eduskuntapuolueen johtaja käy paikkakunnalla.

Siksi käyn mieluummin kesäteattereissa kuin oopperassa. Seura on fiksumpaa.

Jaakko Laakson vaalilehti oli jaettu meille Iivisniemeenkin. Luin mielenkiinnolla. Oli muuten siten taitettu lehti, että lukija ymmärtää mitä tekijä tarkoittaa. Herkulliset äänestyskartat paljastavat myös
Timo Soinin optioöykkäreitä vastustavan linjan.

Tikkurilan talvimarkkinat kutsuvat. Kierrokselle vaan, Vantaa on tärkeä paikka, josta tulee ääniä suokuokalle, kun ihmiset saadaan vaan vaalipaikalle.

Selvillä tosiasioilla saadaan – kautta maan.