Äitelää vaalipropagandaa

SDP avasi vaalikampanjansa. Voi sitä hurskastelun määrää. Nyt ollaan köyhän ja ahdistetun asialla oikein silmät kosteana. Rahaa luvataan laittaa likoon ensi kaudella 2,4, mrd palveluiden parantamiseen, vaikka SDP:n kansanedustajat ovat yksituumaisesti hyväksyneet valtiontalouden kehykset vuosille 2007-2011, jossa tätä korotusvaraa ei ole!

Eduskunnassa päätetään toisin ja vaali-illassa iloitellaan äitelällä propagandalla.

SDP:n valtiovarainministeri esitteli ja kaiken kukkuraksi perusteli varallisuusveron poiston. Sitä ei edes Sauli Niinistö saanut aikaiseksi tai kehdannut tehdä. Suoraa rahaa ökyrikkaille yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Kyllä siellä nauru maittoi miljonääreille Karibian auringossa, kun tämän kuulivat. Verotus kevenee – erotus levenee.

SDP:n edustajat äänestivät myös opintotuen korotusta vastaan.

Kepu on toinen hyväkäs. SDP:n monoja on rasvattu koko vaalikausi ja nyt ollaan pontevasti köyhän asialla. Heinäluoman kehyksen kaulassa on kuljettu neljä vuotta. Kepu kyllä kehtaa.

Hyväksytty kehykset, äänestetty opintotuen korotusta vastaan. Taivuttu Heinäluoman hokkien alle ruuan alviasiassa ja kehuttu EU-puheenjohtajuutta, josta ei ole kuin laskut jäljellä.

Huomenna menen Kymenlaakson kierrokselle. Kymen vaalipiirissä Perussuomalaisilla on hieno lista. Odotan sieltä yllätystä. Piirissä työ on tehty hyvässä sovussa ja ahkeroitu lehdistössä ja ihmisten keskuudessa.

Nettivihjeenä huomisen Kouvolan tilaisuuden ”emännän” Eeva-Riitta Pitkon sivut. Ne kannattaa lukea tarkoin. Terävää, elämän karaisemaa, perusteltua ja rikasta kieltä. Oivallinen naisehdokas.

www.eevariittapitko.kotisivukone.com

Sivuillani käy vilske. Kiitos kaikista kommenteista. Teen parhaani vastatakseni kohtuuajassa.

Millwall voitti eilen Yeovilin vieraskentällä. Lämmitti. Vermon raveissa oli kiva rentoutua mukavien ihmisten seurassa. Hevonen on jalo eläin – ihmiselle hyvä.