Verot ja vihjeet

Lähden Kannelmäkeen helsinkiläisten ehdokkaiden kanssa vaalitöihin. Haapasen Petri on järkännyt yhteistyökumppaneiden kanssa hernekeittotarjoilun Prisman edustalle. Päivän teemani on veropolitiikka: verot tulee asettaa maksukyvyn mukaan. Ahkeruutta ja työntekoa pitää suosia. Tämä edellyttää muutoksia ansiotulojen hyväksi pääomatulojen kustannuksella. Tasavero ei sovi Suomeen, sillä se merkitsee suurituloisten suosimista pienituloisten kustannuksella. Sitä täällä on jo muutenkin liikaa. Varallisuusveron poisto oli vanhojen puolueiden läpi äänestämä suora ja pysyvä tulonsiirto ökyrikkaiden taskuun. Samat tahot sitten puhuvat silmät kosteina köyhien puolesta, anna mun kaikki kestää.

Töiden jälkeen huvi. Vermon ravit on iltapäivän kokokohta. Donna Paukussa annoin ”Untolle” pari tipsiä. Täytyy ne itsekin pelata.

Tutustukaa Perussuomalaisten ehdokkaiden nettisivuihin, tapaatte mielenkiintoisia ihmisiä ja elämäntarinoita. Suosittelen tässä vaaleihin asti aina silloin tällöin joitakin sivustoja pienellä kommentilla. Palomäen Seppo saa toimia päänavaajana: www.perusseppo.fi

Seppo Palomäki on hyvä ystäväni jo 1980-luvun alusta. Touhusimme SMP:n nuorissa. Seppo on ainoa Helsingin yliopiston ylioppilaskuntaan SMP:n listoilta valittu ehdokas. Sitä ennätystä ei enää kukaan voi rikkoa. Minulla oli kunnia toimia autokuskina, kun Seppo aikanaan haki Helsingistä laillistetun lääkärin paperit. Ilta ja yö olivat ikimuistoisia. Minä ajoin ja Seppo istui pelkääjän paikalla. Ei ollut maaseudun kasvatti enää ujo ja hiljainen; happoa happoa, sanoi Seppo. Olen todella iloinen, että Seppo lähti pyynnöstäni ehdolle, ”siviilissä” Seppo on psykiatrian erikoislääkäri ja töissä Seinäjoella. Ramin selän takana on monta hyvä nuorta perintöprinssiä ja prinsessaa Vaasan vaalipiirissä. Paikka tulee!

—–

Päivä oli loistava! Väkeä oli hyvin liikkeellä ja palaute kannustavaa. Meillä näyttää olevan hyvä veto päällä. Helsinki herää meille varmasti. Raveissa tuli pataan. Airaksinen levisi,kuten olin laskenutkin Millstone Eager oli kolmas, pari jäi puolesta metristä kiinni.

Millwall voitti Brightonissa! Neil Chopper Harris pelasi koko matsin. Byfield teki maalin. Emma oli paikan päällä. Kim ja Hese lähettivät riehakkaat onnittelut. We are staying up, we are staying up. No one likes us, we dont care!

Pyhälepo tulee suureen tarpeeseen. Kyllä sekin käsky on ihmistä varten, ihmiselle hyvä.