Ulosotto uudistuu – listat täyttyvät

Saimme eilen lakivaliokunnassa valmiiksi ulosottolain uudistamisen. Velkojen vanhenemiseen saadaan muutoksia ja yleisesti ottaen tilanne paranee. Täydellistä laista ei nytkään tule, mutta on se kaiken jälkeen sen verran hyvä kompromissi, etten katsonut aiheelliseksi kränkätä.

!990-luvun lama teki pahaa jälkeä. Moni menetti kaiken omaisuutensa, avioliitot hajosivat ja viikatemieskin sai satoa. Tunnen monta ylivelkaantunutta ja tiedän, että tätä uudistusta on odotettu.

Usein käy niin, että kun jotakin uudistetaan ja saadaan aikaan on se odotuksiin nähden pettymys. On silti hyvä muistaa, että olisiko parempi, että mitään ei olisi tehty?

Ehdokaslistat täyttyvät. Näyttää siltä, että saamme vaaliliittokumppaneiden kanssa täydet listat. Se on hieno saavutus. Ehdokaskaartimme on laatuisa. Tämä jos mikä kertoo Perussuomalaisten uskottavuuden kasvusta.

Vaalityö on hyvässä käynnissä. Kun teemme suunnitelman mukaan keskittyen omaan tekemiseemme, voitamme vaalit.

Päivän nettivihje on www.mikakivimaa.fi Mika on ajatteleva ja perustelemaan kykenevä mies, joka uskaltaa sanoa mitä mieltä on ja mihin uskoo.

—–

Millwall möhli iltapelinsä 0-3. Potutti niin, ettei uni maittanut hetkeen aikaan. Kyseessä oli rästipeli Northamptonissa, joka oli keskeytetty sateen takia 1-0 johdossamme muutama viikko sitten. Pah!