TULEE ANKARA TAISTO

Luin suurella mielenkiinnolla kilpailevien puolueiden vaalistarteista. Vasurit ovat oikeasti vasemmalla eli vasen oikea variksen poikia. Idea ei ole pöhkömpi – olla jotakin mieltä, vaikka olenkin eri mieltä. Kommunismin perusta on kuitenkin mätä.

Kepu ryskää vähän niin kuin itse. Keskustalla alkaa hybris nousta. Yliloiskahtaminen on todellinen vaara. Isäntämiehen uholla mennään, jotta napit puvusta poksahtelee. Kepun kone on kuitenkin vahva. Pärjäämme Kepulle tundralla vain samalla menetelmällä kuin Daavid Goljatille.

Postia sataa, en tarvitse gallupia tietääkseni missä mennään. Kenttä on kiitettävästi kestänyt mukana strategiassa, vaikka on luonnollista, että vaalien alla aina vähän kuplii.

Illalla on kaupunginvaltuusto. Laiha lista, ei oikeastaan mistään kotoisin. Sain eilen hyvää palautetta kehitysvammaisten taholta, taisteluni tuloksena ja yhdessä henkilökunnan kanssa saimme Espoon budjettiin tälle vuodelle työosuusrahaan lisää 30 000 euroa. Pieni raha – iso ilo.

Pari haastattelua on iltapäivällä ja paikallismedian haastattelu on julkaistu kautta maan. Hyvin kirjoitettu juttu, oli kiva lukea. Olo oli kuin entisellä lehtimiehellä, joka aamuisin luki omat juttunsa ensin. Ole itse asiallinen – saat asiallisen kohtelun.

Vaalit ovat ankara taisto. Perussuomalaisilla on nyt hyvät listat kautta maan. Kun maltamme tehdä oman työmme, niin tulosta tulee. Hevostermein sanottuna, apuaisaa tarvitaan ja sekkiä kiristetään – kyllä se siitä.

Tämän päivän nettivinkki on www.samisavio.net Sami on fiksu diplomi-insinööri Ylöjärveltä. Itsenäinen ja hötkyilemätön. Katsoi kohkausta Pirkanmaan piirissä fiksusti sivussa. Sivut ovat Samin näköiset -asiat ensin.