Soini ja Presidentti

Ilahduin Tasavallan presidentti Tarja Halosen haastattelusta Aamulehdessä ja Turun Sanomissa, joissa hän puolusti presidentin valtaoikeuksia. Olemme joistakin asioista eri mieltä, mutta nyt kulki ajatus lamaa latua. Presidentti on voimavara suomalaisessa kansanvallassa ja tämä on ymmärrettävä käyttää Suomen kansan hyväksi.

Presidentinvaali kiinnostaa kansaa ja mahdollistaa kunnon poliittisen keskustelun. Minulta jäi presidentinvaaleista oikein hyvä maku suuhun. Sain tutustua Suomen kansaan turuilla ja toreilla. Vaalitaistelu opetti myös, että kansalaiset arvostavat presidenttiyttä. Tämän Tarja Halonen tietää kokemuksesta ja on arvokasta, että hän rohkeasti puolustaa presidenttiyttä ” puuhaajapoikia ” vastaan. Oikein Tarja!

Suomi ei tarvitse kallispalkkaista nauhojenleikkaajaa vaan todellisen Suomen kansan edusmiehen/naisen, joka tekee töitä palkkansa ja arvotuksensa eteen.

Pirkanmaalla valitaan ehdokkaita. Pertti Virtasen ehdokkuudesta on noussut keskustelua. Menen itse viikonloppuna paikan päälle mittaamaan vesilasissa vellovan myrskyn laajuuden. Katson puolueen kokonaisetua. Ei pidä olla liian putkinäköinen, sillä ei politiikassa pärjää, eikä asiat hoidu.

Jotkut ovat leimanneet Pertti ”Veltto” Virtasen pelleksi. Itse olen nöyrä ja varovainen nimittelemään ihmisiä. Kyllä pitää luottaa itseensä tosi paljon, josta toista ihmistä tuolla tavoin mollaa, peiliin katsomisen paikka. Joka toista haukkuu sen napa paukkuu. Äänestäjät ratkaisevat kuka valitaan.

Ehdokkaittemme nettisivuista tänään vuorossa www.johannarossi.fi
Johannan sivut ovat selkeät, mielipiteet hyvin perusteltuja ja monilta elämän eri aloilta. Johanna ja Vesa-Matti Saarakkala pärjäsivät hyvin radiokeskustelussa, joka myös kuunneltavissa Johannan sivuilta. Johanna on ahkera ja itse ajatteleva nainen, joka näkee pitemmälle kuin seuraaviin vaaleihin. Ahkera kampanjoimaan, viimeksi tapasimme Kannelmäessä.