SDP öykkäröi

Perussuomalaiset on itsenäinen puolue, emmekä määrittele itseämme sen enempää vasemmistoon kuin oikeistoonkaan. Olemme oikeassa, emme oikealla. Otamme kantaa itsenäiseltä pohjalta – asialinjalla.

SDP on aloittanut jälleen poppamiehellä(porvarilla) pelottelun. Sama virsi toistuu vaalien alla. Backmanin pöhöilyyn on jo tottunut, mutta että hallituksen paras ministeri, Kari Rajamäki, sortuu öykkäröintiin on pettymys.

Rajamäki toteaa, että keskustalla olisi oikeistokoalitiossa vain sivustakatsojan rooli. Niinhän se on SDP:nkin myllytyksessä, ei tässä sikäli mikään muuttuisi.

Viikonloppuna on perussuomalaisilla vielä pari tärkeää piiritoimikunnan kokousta; Pirkanmaan ja Vaasan listat täyttyvät. Maltti on valttia ja saamme hyvät listat. Täytyy ajatella puolueen kokonaisetua!

Tänään nettivihje on www.valpas.info
Antti Valpas on tolkun nuori mies, joka on aina rakentamassa ja tekemässä asioista yhteiseksi hyväksi. Hän on puolueemme nuorta kyvykästä ja vastuunsa tuntevaa polvea. Sivut ovat hyvät ja selkeät. Antista on faktaa ja kuvia myös uudessa Ylioppilaslehdessä.