Radio, vankila ja piirikokous

Kävin aamusella Radio Yle 1:n haastattelussa. Juttu luisti ja ihmiselle hyvä kaikui kautta maan. Asiamme eteni.

Lakivaliokunta ja perustuslakivaliokunta vierailivat Vantaan ja Helsingin vankiloissa. Minulle tuli täysin selväksi, että kirjesalaisuutta koskevat uudistukset menivät poskelleen. Nyt ei ole olennaista saivarrella sitä, kuka teki virheen vaan, että epäonnistuneet säädökset korjataan. Nyt tiedämme mitä alan ammattilaiset ajattelevat. Toimeksi vain.

Uudenmaan lista valmistui tänään. Se on hyvä nippu ja valitettavasti moni hyvä tulokas ei mahtunut mukaan. Tällä listalla kaksi paikkaa on täysin realistinen tavoite. Kokenut ja luotettu puolueveteraani vantaalainen taksiautoilija Kalle Ylimutka puhui erityisen fiksuja.

Murjaisin Eero Heinäluomalle, että tiedätkö missä olen viimeaikoina törmännyt demareihin? Kun itse kysyy ja vastaa , saa viimeisen sanan. Olen tavannut monta 35-40 mieshenkilöä, jotka sanovat olevansa Soinia äänestäviä demareita. Hullumminkin voisi olla.