Perussuomalaiset – aitoa ASIAA

Vanhat puolueet käyvät vaalit salamasodalla. Itse itselleen nostamilla ylimääräisillä puoluetukirahoilla räväytetään viimeinen pari kolme viikkoa propagandaa tuutin täydeltä. Jälleen näemme SDP:n tarjoilemassa haaleata saludoa eläkeläisille pahvimukista. Ruusurynnäkkö on niin raju, ettei sitä pakoon pääse yksikään nainen etelän kauppakeskuksissa.

Neljä vuotta SDP on eriarvoistanut Suomea. Varallisuusveron poisto oli sosialidemokratian rappion pullistuma. Nyt sitten silmät kosteina ollaan taas köyhän asialla ja pelotellaan porvaripoppamiehellä.

Keskusta on kerännyt taas rahaa ” tundralta ” menetelmällä, jota on vaikea vastustaa. Olemme varanneet sinulle ilmoitustilaa meidän vaalilehdessämme tai jakkaran vaaliseminaarissamme…

Kokoomus on kuulolla….ja pihalla.

Perussuomalaiset ovat olleet kansan parissa liikkeellä koko ajan. Me teemme voimakasta jalkatyötä ilman suurta rahaa, mutta suurella sydämellä.

Jos on paljon rahaa, ei luule tarvitsevansa ideaa. Jos on kunnon idea, ei tarvitse niin paljon rahaa.

Hesarin Piia Elonen oli ymmärtänyt ytimen, vanhat puolueet satsaavat ja luottavat rahaan, perussuomalaiset luovuuteen ja kovaan työhön. Me olemme aitoja perussuomalaisia koko ajan kautta maan, ei meille tarvitse luoda keinotekoisia mainoskuoria, joita salamasodalla runtataan ihmisten tajuntaan. Kyllä kansa oman pojan tunnistaa ja ansaitsee aitoa ASIAA.

—-

Tämän päivän nettivihje on www.urpoleppanen.net
Konkari työministeri osuu ytimeen Perlos-kritiikissään, vielä on sormi Urpolla ajan valtimolla. Olen tuntenut Leppäsen vuodesta 1979, paljon on nähty ja koettu. Kokemuksesta tiedän, että Urpo on kova vaalitaistelija. Mikäli Urpo onnistuu uskottavuuskynnyksen ylityksessä alkaa ääniä sataa. Mukava nähdä, että mies on tosissaan.