Perjantaina 5.1.

Ensi maanantaina alkaa Perussuomalaisten tv-kampanja MTV:n Huomenta Suomessa. Tv-kampanja on puolueemme ensimmäinen ja se on mielestäni hyvä ja huomiota herättävä. Täytyy pistää kello soimaan, jotta ehtii ensi-iltaan(aamuun)mukaan.

Vanhat puolueet ovat suhmuroineet ns. Jäätteenmäen pääministerikriisillä. Täyttyyhän se poliittinen julkisuus noinkin, kun ei ole mitään tähdellisempää sanottavaa. Suhmuroitsijat vanhoissa puolueissa muistelevat menneitä mieleisekseen. Ei tuolla lailla vastuullisesti Suomen kansan asioita hoideta. Laariin sataa.

Joulun välipäivinä ja tällä viikolla olen yrittänyt vähän levätä. Mennyt vuosi oli rankka, eikä helpolta näytä uusikaan. Vanhana vuonna työt kyllä onnistuivat ja niitä tehtiin urakalla. Mieleen jäi onnistunut presidentinvaalikampanja ja saadut 103 492 ääntä, se murtumaton perusta, mille tulevat eduskuntavaalit rakennetaan. Kunpa Jumala antaisi puheenjohtajalle järkeä kun on antanut tämän virankin tehdä sen verran kun jaksaa. Vierailupyyntöjä on tolkuttomasti ja kalenteri täyttyy. Menemisiä on säädeltävä itse , jos sitä ei ymmärrä on hukassa. Risto Kuisma sanoi 60-vuotishaastattelussaan, että Remonttiryhmän aikaan meinasi henki mennä, tiedän täsmälleen mitä hän tarkoittaa.

Perussuomalaisten kannattaa tulevissa vaaleissa erityisesti ottaa huomioon varttuneet ja keski-ikäiset naiset. Meillä on siellä kannatusta ja valtava potentiaali. Kävin tänään asiointireissulla Lippulaivassa ja sain suoraa myönteistä palautetta. Tekemisiäni politiikassa ja Espoon kaupungin asioissa seurataan tarkasti. Neljä räväkkää ja kauniisti hymyillyttä rouvaa kolmessa eri keskustelussa lupasi paitsi kannattaa myös äänestää ja pari sanoi niin jo tehneensä presidentinvaaleissa. Ei tässä paljon gallupeja tarvita kun kansan parissa liikkuu silmät ja korvat auki(gallupitkin sojottavat ylöspäin niin puolueellamme kuin sen pääministeriehdokkaallakin).

Sain joululahjaksi parikymmentä jaksoa 1990-luvun alun Kova Laki poliisisarjan jaksoa DVD:nä. Joulupukki tiesi, mitä tarvitsin. Kova Laki on älykäs, ei mässäilevä, moraalinen ja oikeaa ja väärää pohtimaan pistävä sarja. Huomasin samaistuvani George Dzundzan poliisihahmon katoliseen maailmankuvaan. Maailma on monimutkainen, ei omassa (saati kirkon)totuudessa roikkuminen ole helppoa, mutta eväät kulkevat mukana ja lävähtävät pintaan aina kun eteen tulee asioita, joilla on todellista merkitystä.

Ensi viikolla eduskuntatyön loppukiri alkaa. Loppusuora aukeaa ravitermein sanottuna toisesta ulkoa ja siitä on hyvä sykästä kohti hillotolppaa. Luvassa on pääministerin selvitys Suomen taakse jääneestä EU(kolhoosi)-puheenjohtajuudesta. Pidän siitä ryhmämme puheenvuoron ja ” onnittelen ” ainakin siitä, että Suomi on onnistunut pitämään EU-Dinosauruksen elintoimintoja yllä puolivuotta, jos se saavutuksesta käy. Näyttelijäntöihin olen niin ikään menossa,levollisin ja terhakoin mielin, sillä tulkittava tyyppi on minulle tuttu ja rakas.