Mikä maa, mikä valuutta?

Puuh. Mikä päivä. Olo oli kuin puhelinkeskuksessa. Perussuomalainen viesti on hyvin liikkeellä. Ehdokasasettelu on loppusuoralla, hyvä niin. Omat ehdokkaat ja kenttä ovat ahkerassa työssä.

Perlos puhuttaa kautta maan. Asia oli esillä kyselytunnilla. Kaikki Pohjois-Karjalan edustajat pääsivät kysymään ja antoipa puhemies Lipponen minullekin suunvuoron. Kysymykseni oli paljon pitempi kuin pääministerin vastaus.

Perlos osoitti, että duunarin ja yrittäjän yhteistyö on kaikki kaikessa. Minua on pitkään askarruttanut olomme EMU-alueessa ja euron kurssi. Kysyin pääministeriltä, josko euron korkealla kurssilla olisi jotakin tekemistä sen kanssa, että määrätynlaiset työt menettävät kilpailukykynsä Suomessa eli että kyse ei olisi pelkistä palkoista, sillä työmies on palkkansa ansainnut.

Pääministerin vastaus oli tyly, Perlos ei aiheuta toimenpiteitä tässä asiassa. Se oli kyllä vastaus, mutta ei minun kysymykseeni.

Ilmastonmuutos- ja ydinvoimapuheesta tuli sekä risuja että ruusuja. Naiset olivat tyytyväisiä ja äijät löysivät parantamisen varaa. Ydinvoima jakaa myös perussuomalaisten jäsenistön ja kannattajien mielipiteet.