Kenen julkkis on hyvä julkkis

Julkkisehdokkaita on jokaisella puolueella. Julkkis on julkisuudesta tuttu. Ei se tee hänestä parempaa tai huonompaa ehdokasta. Eduskunnassa on aitajuoksijaa ja seiväshyppääjää, he ovat ok, kun ovat sosialistien edustajia.

Mikko Alatalo sai viimeksi yli 1 000 ääntä vähemmän kuin Pertti Veltto Virtanen. TUSKINPA se Alatalosta Virtasta pätevämpää teki, ei tosin huonompaakaan.

Perussuomalaisilla on muutama julkisuudesta tuttu ehdokas. Frederik, Veltto, maajussi-Harri, Kike ja Liana Kaarina. Ovatko he sen huonompia kuin vanhojen puolueiden julkisuudesta tutut ehdokkaat. Eivät varmasti, mutta leimakirves heiluu. Jos julkkis on vanhojen puolueiden listalla, hän ok, muuten muka ei. Haloota.

Jos Perussuomalaisilla ei olisi julkisuudesta tuttuja,meistä kirjoitettaisiin,että Soini JA Vistbacka siellä on, mutta muuten harmaata massaa, vaikka ehdokkaamme ovat laadukasta suomalaista ihmistä.

Kun Kike tuli ehdolle, hän pyysi neuvoja ja koulutusta. Hän mestariurheilijana tietää,että helppoja voittoja ei ole. Minulla on Kikestä vain hyvää sanottavaa. Tuen kaikkia perussuomalaisia ehdokkaita, julkisuudesta tuttu tai ei.

Nettivihje: www.leamakipaa.net

Lea on aito lähimmäistä rakastava ihminen, joka tietää keitä hän edustaa ja on ylpeä siitä.