Ilmasto ja säämies

Puolueemme säämainos on herättänyt huomiota, ilmankos ilmat ovat paranemaan päin.

Pidän tänään ryhmäpuheen kokoomuksen välikysymyksestä, jota emme yksisilmäisen ydinvoimavouhotuksen takia kannattaneet. Oma kantani 6. ydinvoimalaan on kyllä kriittinen. Sen sijaan tehtyjä päätöksiä on turha itkeä.

Kotimainen energiatuotanto on tärkeätä, se toteuttaa puolueemme peruslinjaa, jonka mukaan jokaisella on aidosti oikeus valita asuinpaikkansa.

Sain Keski-Suomen piirin kanssa sovittua vaalikäynnin Jyväskylässä. Maaliskuun 5. päivä jalkaudumme ja illalla meillä on nimikkolähtö Killerin raveissa. Tänään nettisivuna www.tuupainen.net

Kauko Tuupainen pitkän linjan demari, joka lähti listoillemme eduskuntavaaleissa. Tapasin hänet, Jorma Uskin ja Marke Tuomisen eduskunnassa. Keski-Suomessa on hyvä henki päällä. Siellä on todella lähdetty vaikeista lähtökohdista ja kasvun kohina näkyy ja kuuluu. Kaukon sivut ovat tekijänsä näköiset, aktiivisen vaikuttajan asiallista tekstiä.