Gallup sojottaa ylöspäin

Perussuomalaiset ei ole gallupien suosikkipuolue. Gallupit näyttävät aina meille vähemmän kannatusta mitä vaaleissa tulee ääniä. Gallupit kuitenkin ovat kovia propagandan välineitä,siksi niillä on merkitystä.

Taloustutkimus lupasi 3.0 prosenttia. Siinä oli nousua 0.4 edelliskuukauteen. Suunta on oikea ja olen ollut tuntevinani voimakkaampaa nousua ,kun olen liikkunut kansanallaasti parisssa. Sympatia on saatava ääniksi ja se onnistuu vain kun koko puolue on voi liikkeellä.

Presidentinvaaleissa näimme,että kannatus nousee nopeasti,kun saadaan liikettä aikaan. Usko omaan tekemiseen ratkaisee ja aito halu panna itsensä likoon.

Olen tullut entistäkin suorapuheisemmaksi. en viitsi turhaa jaaritusta ja valitusta kuunnella. Tänään sain yhdeltä kaverilta kunnon kehut kun sanoin,että älä iso mies ruikuta vaan tule etulinjaan taistelemaan – pois katsomosta.