EU SAI KYYTIÄ

Pidin Eduskunnassa ryhmän puheenvuoron Suomen EU-puheenjohtajuuskaudesta. Olin tavallistakin kriittisemmällä mielellä liikkeellä. Laitoin puheeksi ranskalaisia viivoja ja puhe jyrkkeni matkalla puhujapönttöön. SDP:n Kimmo Kiljunen veti pohjat julistamalla EU-uskoa poppamiehen paatoksella. Kiljunen saa yleensä minulta paljon anteeksi, koska hän on myös Millwallin kannattaja – suitsutuspuhe meni nyt saldorajan yli. Kimmo on tosin vilpitön uskossaan – rakkaus todella tekee joskus sokeaksi.

Toivottavasti mahdollisimman moni keskustalainen oli vastaanottimen ääressä ja kuuli pääministerin puheen. Se ei ollut siellä päinkään, mitä rivikeskustalainen ajattelee – kautta maan. Meidän todella pitää iskeä vaalitaistelussa keskustaan laajalla maakunnissa. Eivät keskustahenkiset kokoomusta tai sosialisteja lähde äänestämään, mutta perussuomalaiset voivat ja meidän tulee olla se kanava, jolla Kepua näpäytetään. Kun äänestää perussuomalaisia , niin keskustan herroilla kuulo ainakin paranee.

Suomi hoiteli EU-Dinosaurusta puoli vuotta ja onnistui pitämään sen elintoimintoja yllä. EU on valuvikainen, koska se alistaa kansallisvaltiot käskyläisiksi,tämä ei minulle sovi. Sain sen taas sanotuksi.

Loppupäivä meni Donna Paukun kuvauksissa. Kovaa hommaa on tuo näyttelijän työ – oli ilo seurata ammattilaisten toimintaa. Saimme mukaan ajankohtaisuutta. Tutustuin mukaviin ihmisiin. Huomenna on tuotokset kaikkien nähtävinä.

Pitää ehtiä useammin teatteriin, se oli ammattilaisten foorumi.

Tv-mainoskampanja on todella huomattu – Perus- suoma-lainen!