Eläkeläiset vaativat oikeutta

Jokaisen kansanedustajaehdokkaan on syytä tietää mikä on taitettu indeksi ja miten ja kenen toimesta pohjaosa on leikattu, muuten ei toreilla ja turuilla pärjää.

Eläkeläiset ovat liikkeellä ja siellä on selvää liikkumista havaittavissa. Jos eläkeläiset päättävät näpäyttää vanhoja puolueita, niin kuin oikeus ja kohtuus olisi, tulee vaaleissa normaalia suurempia siirtymiä.

Eläkeläiset ja nuoriso eivät ole vastakkain. Päinvastoin, molemmilla on paljon opittavaa ja annettavaa. Kokemus on aina rikkautta. Vanhempi polvi on nuorten puolella, kyllä he haluavat jälkikasvulleen hyvää.

Suomi tarvitsee eläkeläisten ostovoimaa ja panosta.

Tämän päivän nettivihje on www.jarkkokorpi.net Tuli innolla mukaan ja löysi heti sielunveljen Ozin Lassesta, joka myös ehdolla Uudellamaalla. Tämä kaksikko osaa ja on halukas vaalitöihin ja auttamaan muita. Karunnäköisiä, kilttejä kavereita. Tekevät töitä yhteiseen pottiin omansa ohella.